error in my brain

Vi skrev för ett tag sedan om en tjej som skaffat sig en Twilight-tatuering. idag när jag satt och googlade Twilight Tattoo slog det mig hur läskigt många det är som har skaffat sig en tatuering med Twilight-tema. Låt oss ta en titt på några, shall we?



Och nu till mina personliga favoriter:



Den sista tatuering fick vi som ett tips av en läsare, och japp, det är Robert Pattinsons autograf. Det finns mycket mer bilder, men jag fick så mycket ångest att jag inte kunde kolla på fler.

Keep it real
TwiSite

what the...!?

KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS

Det räckte inte med Twilight-parfymer, Twilight-godis och Twilight-kläder. Nu har den senaste prylen till Twilight-världen anlänt, nämligen en dildo som är döpt till "The Vamp". Ni undrar förstås, vad är skillnaden på denna och en vanlig? Idén är att man ska lägga in den i frysen, för att få den där kalla Edward-känslan. En annan fyndig detalj är att den glittrar.

En väldigt skum grej att tillverka, men jag måste ändå erkänna att de som skapat den har humor, och snart kanske vi kan se en liknande som döps till "The Wolf" som läggs i micron?

Mer information, samt ett youtubeklipp ser du här.

Keep it real
TwiSite

Kristen gone bald??!!!???!?! OMG!!!




Hahaha... Nej, bilden är självklart inte äkta. Men ändå rolig!

Keep it real
TwiSite

Jackson at the Teen Choice Awards



Jackson var väldigt, väldigt creepy på denna. Varför solglasögonen?

Keep it real
TwiSite

Robert at the Teen Choice Awards

På Teen Choice Awards vann Megan Fox och Robert Pattinson (väldigt otippat förresten) pris som choice hottie. En grej som caught my ear var någonting Robert sa i sitt tacktal;
"I have to say that the hottest hotties.. The hottest teens to me would be the Twilight fans".
Jag antar att han försökte vara adorable eller någonting, men med tanke på att hans fans är lite av de yngre slaget var det där en lite småläskig sak att säga. Och det faktum att han sa hottest teens.


Kristen at the Teen Choice Awards

Kristen håller som sagt på att spela in The Runaways, vilket leder till att hon har färgat håret svart och klippt det i en väldigt tvivelaktig frisyr. Måste hon göra allt värre genom att ha på sig skitfula kläder och sminka sig så hårt? Ta en titt på dessa bilder från Teen Choice Awards och bli bedrövad!


Försöker hon "rädda" sin outfit genom att sätta upp håret? Can't say it's working..
Eftersom det är så kort så blir hästsvansen bara styv, dessutom.



Keep it real
TwiSte

One word.. Hot!



Keep it real
TwiSite

"You can't leave me..!"

Detta var vi när vi fick höra om Rachelle.




Keep it real
TwiSite

nice

Självklart finns det en till!



Keep it real
TwiSite


Another fan-made poster!



Här får ni en sprillans ny fan-made poster!

Keep it real
TwiSite

RIP Victoria

Jag antar att alla har hört att Rachelle LeFevre inte ska spela Victoria i alla Twilight-Filmer. Detta är något vi på TwiSite blev väldigt upprörda av att höra med tanke på vad vi tidigare sagt om henne.. Vem ska vi nu bli dazzled by när andra bara har ögon för Robert Pattinson?



Keep it real
TwiSite

Rob sure knows how to dazzle the ladies!

Nu var det ett tag sen ni fick en vacker bild att vila era ögon på, så här följer en GRYMT snygg bild på R-Pattz och K-Stew. En annan, minst lika fin bild från samma tillfälle, finns här. 




Keep it real
TwiSite

RSS 2.0