let's pretend like you didn't see that

Kommer ni ihåg det här?
Taylor Lautner var med i en film som heter Sharkboy år 2005. Jag hittade några klipp från filmen idag, och hahahahahahahah. Finns verkligen inget annat att skriva. Om du är ett fan av honom borde du inte klicka på play.




Och här är ett till:

Väldigt oroväckande att personen som lagt upp det där har skrivit "Sexy. haha" i rutan som beskriver klippet.

Keep it real
TwiSite

the hard truth

Jag antar att ni som läser har googlat Robert Pattinson några gånger, och då antar jag att den här bilden har kommit upp;

Här är han väldigt fin och oförstörd, framför allt. Harry Potter-tiderna treated him waaaay better än vad Twilight-tiderna gör. Men för att komma till saken, denna bild är inte bara en dans på rosor den heller. För några dagar sedan insåg jag den bittra sanningen, nämligen vad han egentligen hade på sig.


Japp, han har läderbyxor. Som han har matchat till en sammetsjacka. Jag vet att det här var ett tag sen, men det är inte så längesen att det här är okej.

Keep it real
TwiSite

let's all celebrate and have a good time



Igår hade Jacob namnsdag, Grattis!!!! Hoppas ni alla firade med en TS-kladdkaka.

Keep it real
TwiSite

sokka part ll

Ni kanske minns att vi skrev om det här. Nu har det i alla fall kommit ut bilder på hur Jackson kommer att se ut.



Putar han med munnen eller ser den alltid ut sådär?

Keep it real
TwiSite

no description needed



Keep it real
TwiSite

pattz pics

Det har kommit massa nya bilder på Robert Pattinson från den här plåtningen. Vi står fortfarande fast vid att dessa bilder inte är så heta som alla säger, och denna bild är bland de vidrigaste.



Håret, linnet, håret. Inte vackert någonstans. Påminner lite om denna bild!



Bella ringde och ville ha tillbaka sina kläder...! Fin skjorta dock.

Keep it real
TwiSite

new new moon picture



En ny bild från filmen med lite love(ser typ mer ut som hat) mellan Bella och Jacob. Gud vad hon ser sliten och FML ut, vilket i och för sig är en bra sak, för just i denna filmen ska hon ju minst sagt vara.... deprimerad.

Keep it real
TwiSite

Yeah.. No



Jag vet att alla tycker att det här är såååå sexigt och att man nästan får andnöd bara av att kolla på honom, men alltså. Varför? Om en skönhet klär i allt, varför kan jag inte bortse från att han har jeans och jeansväst med nitar på? Och håret är ju inte okej, som vanligt.


Här ser det mest ut som att han luktar svett.

Keep it real
TwiSite

Robert Pattinson wants lip insurance


Klockrent.
Kolla även in den andra "Robert Pattinson bumps into Zac Efron".

Keep it real
TwiSite

nutty madam!

Precis som vi skrev i detta inlägg så finns det fans som är lite over the top. Ett av dessa fan är Youtubes "nuttymadam3575". Har ni inte sett denna video än så föreslår jag att ni gör det nu. Kolla även in hennes andra videor, hon har en hel del grejer att säga om The Twilight Saga..!



Keep it real
TwiSite

creepy

Är det någon i the Twilight-cast som är obehaglig så är det denna man, Michael Welch. Michael spelar Mike Newton i filmerna, och jag kan inte förstå hur de kunde välja honom. Enda anledningen bör vara att de har samma namn. Jag menar, alla bilder på honom får en att bli väldigt illa till mods. Och han ser oftast för gammal ut för att kunna spela den ålder han ska.

 
Ser det inte ut som att han försöker vara en svärmorsdröm, men misslyckas?

Keep it real
TwiSite

OK to be a Hardcore-fan!



 

När jag ser de här bilderna tänker jag att dessa fans är ganska nördiga som är så inne i sina favorit filmer/serier/böcker att de klär sig efter dem.





Men när jag ser dessa två bilder slår det mig; nu är det accepterat att vara ett 100% hängivet, nördigt, hardcore-fan. Det är nog inte många som höjer så värst mycket på ögonbrynen vid den här synen, eftersom att man helt enkelt inte blir speciellt överraskad. Det man förr kanske skulle tyckt var lite skumt är nu fortfarande lika skumt, men accepterat eftersom det gäller Twilight. Fenomenet som drabbat så många att det helt enkelt blivit okej att vara nörd.


Keep it real
TwiSite


RSS 2.0