Bella's personality

Några kommentarer till ett Twilight-relaterat klipp på youtube. Är det inte roligt att höra lite olika åsikter om Twilight, eller som i det här fallet, Bella Swan!

MelRose207 (2 veckor sedan) Bella isn't a whore, if she were she would be mildly interesting. But that would call for her having a personality, of which she hasn't.

TootC (2 veckor sedan) i disagree about that personality bid. kristen stewart doesn't portray her as having much of a personality. but clearly, in the book bella has a fairly interesting personality.

PiemanXX (2 veckor sedan) Bella has 2 personality traits, being clumsy, and being obsessed with Edward. That's all. She's also occasionally a whore.

Keep it real
TwiSite

Movie vs. Book

Det är ju aldrig riktigt OK att säga att man tycker att en filmatisering av en bok är bättre än själva boken, även om det ibland kan vara så. Boken Twilight har sina fördelar - man får bättre tidsuppfattning och förstår bättre hur obehagligt kära Edward och Bella är, då man i filmen har kortat ned historien så pass mycket att man inte riktigt fattar det. Trots detta anser vi att filmen är bättre än boken. Den är ju så mycket mer spännande än boken! Håller ni med eller är ni helt emot? Nu ger vi er möjligheten att säga vilken Twilight ni tycker var bäst - filmen eller boken. Formulera motiveringen snyggt och vinn! 

      

Keep it real
TwiSite

Cedric, are you coming on to me?



Lätt den roligaste scenen från Harry Potter som Robert Pattinson är med i. Är det bara vi på TwiSite som tycker att det känns som att Cedric raggar på Harry?

Keep it real
TwiSite

hot VS not

I Twilightböckerna beskrivs vampyrerna som det vackraste som någonsin funnits, men i filmen är det inte riktigt sanningen. Jag menar, alla Cullens (förutom Elizabeth Reaser som ser likadan ut, och Robert Pattinson) är snyggare när de är sig själva, och inte sina vampyr-karaktärer.

Ashley VS Alice


Peter VS Carlisle


Kellan VS Emmet


Jackson VS Jasper


Nikki VS Rosalie


Det mest klockrena är ju Nikki Reed. Som vi påpekat förut är blond inte hårfärgen för henne. Är det någon som tycker att personerna i fråga är snyggare som vampyrer? Lämna en kommentar i så fall!

Keep it real
TwiSite

That's not hot

Vi fick just veta, tack vare bloggen twilightnews, att Robert Pattinson blivit utsedd till en av världens osexigaste män. Vi på denna blogg han inte svårt att förstå varför... ta en titt på bilderna nedan.




P.S. Vi är besatta av statistiken till denna blogg och vill ha ännu fler som följer den på bloglovin / bloggkoll. Gör det du med! D.S.

Keep it real
TwiSite

same shit, different name

Det var någon som undrade vilka twilightbloggar vi tycker om och inte tycker om. Vi kollar igenom lite bloggar då och då, men det står exakt samma sak på allihopa. Så, om man vill läsa en twilightblogg spelar det verkligen ingen roll vilken man väljer, för det kommer stå exakt samma saker på nästa. Samma sak med de som kommenterar; det enda som står är hur het Robert Pattinson är. Och visst, han är snygg, men det känns aningen uttjatat. Jag tycker att om man vill läsa en bra twilightblogg så ska man läsa denna!

Keep it real
TwiSite

10 things I hate about Edward

Nackdelar med karaktären Edward Cullen

1. Han är överbeskyddande
2. Han är stalker-material (läs midnight sun)
3. Hans kropp är kall
4. Han är hård som sten
5. Man känner sig som ett fat ass om man går på middag med honom - han äter ju inte
6. Han skrattar åt en, inte med en!
7. Han är snobbig
8. Han är besserwisser
9. Han gillar inte dina kompisar
10. Han är lite för pryd


look-a-like 3



Peter Facinelli (som spelar Carlisle) och Christian Bale skulle lätt kunna vara släkt!

TwiSite does T-shirts... hypothetically!

Låt oss säga att dessa tröjor fanns att beställa, vilken skulle då vara din favorit?


1)
 



2)




3)





4)







5)





6)




Keep it real
TwiSite

Before we get a life...

Först och främst vill vi påpeka att det är jättebra att ni kommenterar inläggen, vi läser allt. Vi tar åt oss av den positiva respons vi får av vissa - och det är tack vare denna respons som we keep up the good work. Vi ser de... negativare kommentarerna som konstruktiv kritik och tar åt oss där det behövs, men inte alltid. Exempelvis, om någon skriver att vi ska skaffa ett liv och sluta trycka ned alla som älskar twilight, så måste vi bara få förtydliga en sak: Det är vi som är minoriteten. Har ni inte tänkt på att Twilight-bloggar som denna är ganska sällsynta, medan det finns hundratals twilightbloggar som hyllar allt, och som framför allt skriver likadant. Vi skapade bloggen för att det var dags att få yttra lite andra tankar om fenomenet, och om ni frågar oss så är det väl ändå vi, minoriteten, som blir lite nedtryckta av dessa kommentarer? Så tänk på detta: var lite tydligare i eran kritik så vi vet vad vi kan förbättra!

Dessutom, inget vi säger är obefogat, vi slänger inte bara ut oss saker för att jävlas. vi har läst alla böckerna på engelska och sett filmen mer än en gång. WE KNOW OUR SHIT!

P.S. Fortsätt dock kommentera, även om ni bara vill klaga - det är jättekul att läsa era åsikter! Kom ihåg att TwiSite inte vore TwiSite utan er! D.S

Keep it real
TwiSite


Improving Twilight

Nu ska vi börja med att låta er läsare vara lite aktiva, vi vill ha förslag på vem som skulle vara den den perfekta Rosalie. Visst, Nikki Reed ser väl bra ut, men när hon har blont hår blir det nästan obehagligt..

Så, säg vem du tycker skulle passa bättre som Rosalie, och en motivering varför.



Vi älskar Whitney Port (en annan girl-crush) och anser att hon lätt är snygg nog att leva upp till Rosalie-standard.


Keep it real

TwiSite


to be continued...

Det bästa jobb som finns skulle vara att vara rollbesättare för någon stor film eller tv-serie. Eftersom det kanske inte är jättelätt att få jobb som det kommer vi här på TwiSite skriva inlägg om de vi helst skulle vilja se i twilight-filmerna. Håll utkik!

Keep it real
TwiSite

no words necessary



hahahhahahahaha.
skippa alla "NEJ, HAN ÄR INTE BÖG!!!!!!!!!"kommentarer. denna bild är sjukt kul!

Keep it real
TwiSite

New Crap IIII

Malin är den lyckliga vinnaren av New Crap-tävlingen! Grattis... Eller nåt..



Keep it real
TwiSite

Speechless..



på tal om fula bilder.. det finns inga ord som räcker för att beskriva den här bilden på Kellan Lutz som spelar Emmet. Denna bild har, precis som Robert Pattinsons bild använts i ett seriöst sammanhang. Inte OK.

Keep it real
TwiSite

New Crap III

Ikväll annonserar vi vinnaren i vem som gjort det bästa försöket (vi är fortfarande inte 100 % övertygade) att få oss att ändra uppfattning om New Moon. Priset kommer bli en stor portion ära!



Keep it real
TwiSite

Tjuvlyssnat

Frasses, Härnösand
En tjej och en kille ~18 sitter och äter.

Tjejen: Jag är förresten kär!
Killen: Oj, det gick fort. Tell me the story!
Tjejen: Jag såg på Twilight och nu är jag helt kär i Robert Pattinson...
Killen (uppgivet): Nej, inte du också! Vi män får faktiskt komplex!
Tjejen (drömmande): Han är så sexig, nu vill jag verkligen ha en vampyrkille.
Killen: Jag vet inte en enda tjej som inte har blivit förvrängd av den där jävla vampyrfilmen. Den borde fan förbjudas, den rubbar liksom hela ekosystemet av människor. Det är inte så att vi kommer dö ut av kärnvapenkrig eller växthuseffekten, ni kvinnor kommer vägra ha sex med män bara för att de inte är Robert Pattinson!

Killen har ju verkligen en poäng, det kan ju knappast vara lätt att leva upp till omöjlig Edward-standard, se annat exempel här. Kom igen tjejer, inse att Robert Pattinson inte är Edward, han spelar en roll, och Edward är en fiktiv karaktär i en bok och finns alltså inte på riktigt!

Keep it real
TwiSite

He was born ready!

Vampyrer ska ju vara allmänt gorgeous, och då ser vi gärna att Brendon Urie ska få en roll i framtida Twilight-filmer för han är ju så jävla snygg, och verkar gilla att klä ut sig till vampyr. Inte alltid så snyggt dock.

   

Keep it real
TwiSite


really..? REALLY?

Om en sådär fem-tio år kommer det nog springa runt massa små barn med namn som Bella och Edward. Men om det inte räcker för att namnge sin Twilight-family så är det faktiskt lagligt att döpa sitt barn till Twilight. Hela femton (FEMTON!) personer i Sverige går runt med det...fina(....) namnet.

källa

Keep it real
TwiSite

Gorgeous





Rachelle LeFevre är vår girl-crush nummer ett just nu! Så jävla vacker människa!

Keep it real
TwiSite

Who the hell names their son Cam?

Efter att Twilight släpptes så blev ju i princip alla skådespelare som medverkade (även de som var halvkända sedan innan som till exempel Robert Pattinson och Nikki Reed) väldigt hypade. Men en person som verkar ha fallit i glömskan är Cam Gigandet som spelar James. Visst, han är absolut inte fine i filmen, men om man sett honom i andra filmer, OC eller för all del galapremiärer så ser man att han är en av de snyggaste i the cast.



Keep it real
TwiSite

Creepy



Sjukt obehagligt, jag kommer drömma mardrömmar i natt.

Keep it real
TwiSite

look-a-like 2

   


Fick Robert möjligen inspirationen till den galna frisyren och genomträngande blicken från Beethoven?

Keep it real
TwiSite

Watch out!

När ni läser Twilight-böckerna läser ni inte bara om varulvar och vampyrer, ni blir undermedvetet påverkade av Stephenie Meyers kristna uppfattningar. Författaren till the Twilight-Saga är ju som bekant mormon, och själv måste jag säga att det syns lite väl mycket i hennes böcker. Det handlar mycket om avhållsamhet, och i fjärde boken (Läs inte vidare här om du inte läst den än) om hur rätten till liv är det viktigaste och abort är tabu som man inte ens kan prata om. En annan grej är ju hur fruktansvärt sexistiska böckerna är - bräckliga lilla flickan som alltid måste räddas och den starke, kontrollerande (Sorry tjejer, men även Edward har sina sämre sidor, tro det eller ej) mannen, och hur man inte kan leva utan en kille (jag syftar på andra boken). Trots allt detta har böckerna ändå något som gör att man fastnar. Man kan ju knappt lägga ifrån sig dem när man börjat läsa! Antingen är det för att de ändå är bra, eller så blir vi alla hjärntvättade utan att vi vet om det.
För ärligt talat litar jag inte riktigt på Stephenie, jag menar hur kan någon skriva böcker som blir populära på kort tid utan att det är något fuffens på gång...


Stephenie Meyer

Keep it real
TwiSite


sure, he's hot now...

Snubblade över denna bild på någon twilight-fansida;



Jag vet liksom inte var jag ska börja, det blir nästan error i min hjärna. För det första är den döpt till "HAHAHAHAA" på min dator, (och de heter bara de riktigt roliga bilderna) och för de andra så får jag nästan lite ångest av att kolla på den. Jag menar; KNÄstrumporna, kalsongerna, scarfen som hänger till den bara överkroppen, magen med lovehandles och att han ser allmänt liten ut. Och bara det att den har använts i ett seriöst, moderelaterat sammanhang! Jag kan inte tycka att detta är gulligt, tyvärr.

Keep It Real
TwiSite

New Crap II

Vi upprörde tydligen folk med förra inlägget, då vi skrev att new moon var sämst av de fyra böckerna. Så nu, kära läsare, vill vi att ni ska skriva en motivering som ska få oss att ändra uppfattning. Bästa motivering vinner... äran, för vi orkar inte kirra priser, och det är ju tanken som räknas.




Be Safe
TwiSite

New Crap

Ni har säkert lagt märke till att bokomslaget till New Moon inte finns med på headern, men let's face it, den boken levde ju knappast upp till förväntningarna, och den förtjänar alltså inte en plats där. Vi är dock sjukt taggade på filmen!

Keep it real
TwiSite


de bästa twilight-parodierna hittils








Rösta på eran favorit!



Keep it real

TwiSite


Just leave it.

Är det inte typiskt fanpires att av hela sitt hjärta önska att Robert Pattinson och Kristen Stewart ska bli tillsammans? Personligen håller jag verkligen inte med dem, av många anledningar. En av dem är att Kristen har en pojkvän, Michael Angarano, och de har varit tillsammans hur länge som helst. En annan anledning är att jag väntar på att Robert Pattinson och Jackson Rathbone ska bli tillsammans och få vackra barn.

 Kristen & Michael

Keep it real
TwiSite


look-a-like

Angående DVD och bok-omslagen, vem är redigeraren?? Han har gjort Kirsten Stewart (Bella) mycket finare än vad hon är egentligen, och de har försökt få Robert Pattinson (Edward) att se ut som en ond Wolverine ungefär.



Keep it real
TwiSite

DVD

Är det inte orättvist att Twilight-DVDn som släpps i USA innehåller mer extramaterial än den som kommer släppas i Sverige? Äkta USA att vara översittare..



Keep it real
TwiSite

he's better off without her

FML är en sida där folk skriver in och klagar på sina liv. För några dagar sedan hittade vi detta väldigt intressanta inlägget;

Ska det verkligen vara såhär? Att folk blir dumpade för folk som inte existerar?

Keep it real
TwiSite

Bad hair-day?

Hur tänkte stylisterna inför Twilight egentligen? Jackson Rathbone är ju egentligen riktigt fabulous, men i filmen kan man ju knappt se det då hans hemska frisyr stjäl all uppmärksamhet! Ett dåligt blonderat krull i mittbena/backslick med en otrolig volym. Nej, där gick något fel.


Likheten är slående...

Keep it real
TwiSite


introduction

Hej!
Välkommen till vår nya blogg, kanske man ska börja med att säga. Här kommer vi att skriva allt de ni inte vågar säga om det nya fenomenet Twilight. Låter det bekant? Först och främst vill vi klargöra att vi inte hatar vare sig böckerna eller filmen, tvärtom. Men vi känner att allt som hypas tenderar att överskatta och förstöra saker. Vi har tagit på oss uppgiften att återställa balansen genom befogad kritik mot skådespelarna, författaren Stephenie Meyer och filmen.

Till en början väljer vi att hålla våra identiteter hemliga, för let’s face it – the ”fanpires”, ”twilighters”, ”twi-hards” och så vidare har väldigt svårt att höra något ont sägas om deras käre Edward Cullen (som för övrigt faktiskt inte existerar på riktigt). Men låt oss säga såhär, vi är två människor, varulvar, vampyrer. Vem vet? Så, luta er tillbaka och njut av sanningen. 

Keep it real 
TwiSite

RSS 2.0