what's up with that?



Alltså... Ingen av dessa looks är ju flawless. På den första är ju håret en katastrof , men på den andra.. Nej, inte rätt. Och ja, vi vet att hans hår har växt ut nu och grejer. Men samtidigt, det måste ju vara sådär han vill se ut, med tanke på att det är så han ser ut off set.

Keep it real
TwiSite

heartthrob

I ungefär alla artiklar/intervjuer med Robert Pattinson, så är ordet heartthrob med. Jag vet inte om det bara är jag som är dålig på engelska, men jag har nästan aldrig hört ordet tidigare, så jag bestämde att ta reda på det åt er, kära twisiteläsare!

På tyda.se står det an object of infatuation när man söker på ordet heartthrob. Söker man istället på throb, kommer ord som slå, dunka, vibrera och pulsera upp.

Söker man efter heartthob på wikipedia, får man reda på att det första avsnittet av den tredje säsongen av tv-serien Angel hette just, heartthrob. Och det har ju som sagt också med vampyrer att göra!

Så, antingen är Robert Pattinson en pulshöjare, eller så var han statist i tv-serien Angel. 

Keep it real
TwiSite

take ll

När vi skrev om detta fick vi inga svar alls, så nu kommer frågan igen;

Vem skulle du vilja se som Alice Cullen?

Keep it real
TwiSite

thug life



Dom kan vara riktigt coola, twilightgrabbarna.

Keep it real
TwiSite

eew



Allt jag ser är hår och en putande mage. Inte snyggt.

Keep it real
TwiSite

oh no, he didn't



INGEN, och vi upprepar, ingen, ser bra ut i nätbrynja. Det är för skabbigt.


Keep it real
TwiSite

sure, he's hot now... 3

Alltså. hahahaha. Det finns typ inget som gör mig lyckligare än att titta på Robert Pattinson gamla model-pictures. Denna är dock inte lika grotesk som de vi lagt upp tidigare, men det är inte gulligt för den sakens skull!

Frågor:
Påminner han inte lite om typ...en kines?
Och vad är grejen med ormen?



Keep it real
TwiSite

commenting on blogs

Vi har fått klagomål på att vi kommenterar på twilightfansidor, och att vi där även ber folk kolla in våran blogg. Det var som att försöka tvinga på ateister en kristen tro, eller något i den stilen. Nu är det ju inte direkt det vi är ute efter, att alla i hela världen ska tycka som oss, för, let's face it - då hade ju hela poängen med denna blogg varit borta. här är väl några av anledningarna till att vi kommenterar twilightfansidor;

1) För att kommentera ett inlägg som var bra, dåligt, spännande etc. För som bloggläsare har väl ändå alla lika stor rätt att kommentera och göra sin röst hörd?
2) Eftersom vi vill att folk ska erbjudas en annan vinkel av The Twilight Hype
3) Sist, men inte minst, det är ett väldigt bra sätt att nå ut till folk. Om det fanns ett annat lika bra sätt, eller ett bättre, så skulle vi förmodligen använda oss av det.

Dessutom skrev någon att det var dumt att kommentera på twilightfansidor eftersom det var där folk som älskarTwilight vill och kan diskutera. Men, är det verkligen så? Kan man säga att man exempelvis inte alls gillar Edward Cullen utan att man får 20 kommentarer som alla lyder "Ååh, nej! Edward är bäst, jag skulle dö för honom blablabla" Den diskussionen leder ju knappast någon vart. Här, däremot, hoppas vi att det kan vara annorlunda. Här kan vi både hissa och dissa, så att säga. Tänk på det.

P.S. Tack för den konstruktiva kritiken, det är ju sånt här man kan jobba på för att bli bättre, och att alla ska bli nöjda! D.S

Keep it real
TwiSite

about twilightnews

Vi fick en kommentar där någon frågade vad vi tyckte om Twilightnews.se. Bloggen är faktiskt den enda twilightbloggen vi läser (anledningen är nog mest eftersom det är den största twilightbloggen i Sverige). Det är ett lätt sätt att få information, och vi vill också hålla oss uppdaterade om vad som händer i New Moon. Något som inte uppskattas från vår sida är dock nivån besattheten ligger på, ibland blir det lite mycket.. Sen var gästbloggaren tråkig, skrev nästan bara om olika maträtter som ätits i filmen!

Keep it real
TwiSite

jacksons hair 2

Jackson Rathbone är ett stort mysterium. Han är väldigt charmig, och en kille man tänker ser väldigt bra ut. Men. Det är en grej med honom som inte stämmer. Som aldrig stämmer. Och det är hans hår. Varje gång man googlar honom (ja, ibland är man töntig och googlar snygga människor!) så dyker diverse bilder upp, och de har alla en sak gemensamt, håret är a disaster. Låt oss ta en titt på alla hans hemska frisyrer;


Denna bild är en av de snyggaste bilder som finns på honom, och det har nog ganska mycket med att håret inte syns att göra!


Dessa bilder kommer dock från olika filmroller, så då kan man inte klandra honom lika mycket.



Vilken tycker du är Jacksons fulaste frisyr?


Keep it real
TwiSite

jacksons hair

Vi har tidigare anmärkt på Jackson Rathbones hår i Twilight, som såg ut såhär.
Har hans frisyr utvecklats? Kommer han se ut på detta sätt i New Moon? Det är ju till och med värre!


about them comments 3

Fortsätter med våra favorithatkommentarer.. Detta är en av de allra bästa;

Anonym om Creepy:
om jag såg dig skulle du inte leva nu. det e ju när dem jagar djuret och dem e vampyrer såklart, kommer få mardrömmar av din fula face

Språket är underbart!

Keep it real
TwiSite

look-a-like 6

Cameron Bright, som ska spela Alec i New moon, är väldigt lik Damien från The Omen.




Keep it real
TwiSite

about them comments 2

Vi lovade ju att skriva upp våra favorithatkommentarer. Här har vi en;

Less på att alla trackar ner twilight om no words necessary:
twisite ägare: skaffa er ett liv! visst vissa ÄLSKAR Twiilight men låt dom för fan göra det!Ni trycker ju ner alla som gillar Twilight böckerna och filmen! Vafan om ni tycker Twilight är så jävla dåligt skriv ett klagomål till Stephenie Mayer eller något! Tycker bara hela den här sidan är grymt töntig, som om ni tror att ni är något?

För det första, "less på att alla trackar ner twilight".. Jag har nog aldrig hört någon klaga på Twilight. Det är ingen som vågar helt enkelt!  För det andra, ge oss stephenies adress and sure sure girl! Och för det tredje.. Såklart vi är något!

Keep it real
TwiSite

sorry

Förlåt för dålig uppdatering, men vi har påsklov. Njut av denna fina bild på Jackson Rathbone medan ni väntar på nya inlägg! Förresten, hur kommer det sig att han alltid är ful i håret?




Keep it real
TwiSite

about them comments

Det är relativt många som läser denna blogg, om man tänker på dess korta existens. Ändå så är kommentarerna väldigt få, om man jämför med hur det var för några veckor sedan (det vill säga de första dagarna). Då hade vi och för sig lite fler läsare, eftersom att alla fanpires klickade sig in hit utan att veta vad de gav sig in på. Alla kommentarer bestod då av "SLUTA HACKA PÅ KARAKTÄRERNA!!!!" "Ni suger så jävla hårt, lägg ner!!" och liknande charmerande ord och formuleringar. Nu hör vi dock mest bra saker, vilket är någonting som vi båda uppskattar. Anledningen till att vi startade denna blogg från första början var för att se om det fanns några fler än vi som tyckte om Twilight, men ändå kunde ha distans till hela konceptet som spridit sig som pesten över hela världen.


Så fortsätt (eller börja) kommentera, även om ni bara vill klaga. Vi läser varje kommenterar, är den negativ mot oss så skrattar vi, och är den positiv så blir vi uppriktigt glada. Vi kommer även att lägga upp våra favorit hatkommentarer i framtiden. Håll utkik!


Keep it real
TwiSite

happy easter

En töntig bild till alla kära läsare!



Keep it real
TwiSite

How to write Twilight

Hur man skriver twilight
Det har ni säkert alla undrat över, hur sjutton gör man? Sanningen är den att det är så mycket enklare än vissa (som aldrig läst välskriven litteratur) kan tro. Här är några tips på hur man skriver en Twilight:

Karaktärer
- Huvudperson, ska vara någon man kan relatera till, så låt denna ha brister (ex vara klumpig, se alldaglig ut) men samtidigt vara något man önskar man vore (ex bra i skolan, att alla vill ha henne lite för mycket, har en jävligt het pojkvän). Trots all bekräftning hon får, att hon inte kan gå en dag i skolan utan att ha någon kille svansande efter henne ska hon ändå vara jobbigt osäker på den extrema skillnaden utseendemässigt mellan henne och hennes pojkvän, och ofta tänka saker som "vad ser han i mig?". Påfrestande läsning? Ja. Funkar det? Tydligen.

-Huvudpersonens pojkvän, vampyren, ska vara någon man drömmer om. Idealet med en twist helt enkelt. (ex snygg, charmig, mystisk, lite farlig) Var inte rädd för att överdriva och upprepa dina besrivningar om hans otroligt vackra yttre - de två nyckelorden när man skriver twilight är nämligen överdriv & upprepa. Dessutom blir folk aldrig less på att läsa om hans bleka, perfekta, stenhårda kropp och ansikte som modeller skulle sälja sin själ för. Så, föreställ dig den absoluta drömbilden av hur din perfekta kille skulle vara, och helst ska det vara ouppnåeligt, det hör till.

Storyn
Håll det simpelt, klassiskt. Flicka blir kär i pojke, pojke är vampyr, flicka utsätts för fara, pojke räddar flicka, pojke och flicka går på balen. Oroa dig inte om du märker att det inte alls blir en spännande bok - Twilight läser man inte för spänningen (då ser man till ex J.K. Rowling, Philip Pullman eller Dan Brown - som kan skriva spännande), man läser den för att drömma sig bort till Edwards kalla famn och genomträngande guldögon.

Språket
När det gäller språket så kan vem som helst skriva Twilight, förmodligen även mycket bättre än Stephenie Meyer gjorde. Men vill du skriva som hene så; Undvik att variera språket, använd inga synonymer, och satsa ännu en gång på upprepningar på ord som:
- Chuckle
- Dazzle
- Filthy bloodsucker
- murmured
- liquid topaz
- marble
- crimson
- velvet murmur
- flinched

Övrigt
En sista grej i äkta Twilight-anda är att skriva uppföljare. Har du hittat ett vinnande koncept så se till att mjölka allt du kan ur det!

Keep it real
TwiSite

comfy

Vilken bekväm pose!



Keep it real
TwiSite

look-a-like 5

Detta kanske är mer av en "in action"-look-a-like, men Charles Carver som spelar Porter Scavo i Desperate Housewives och Taylor Lautner kan vara väldigt lika..



Keep it real
TwiSite

Dream cast: Alice

Vi skrev tidigare om vem vi skulle vilja se som Rosalie. Denna gång är det vem vi vill se som Alice. Ashley Greene duger som Alice, men vi skulle gärna se Natalie Portman i rollen! Då är den stora frågan, vem skulle ni vilja se spela Alice Cullen?





Keep it real
TwiSite

Book vs. Movie II

Ni verkade ju rätt eniga om att boken twilight skulle vara bättre än filmen, och det var ju inte så oväntat. Fast hur många hade egentligen ens hört talats om Twilight innan filmen kom? Så, till den stora frågan - Hur många av er läste boken innan ni såg filmen?

Keep it real
TwiSite

wait and see..

Nu har det börjat rulla in lite tips på vad vi kan skriva om, fortsätt gärna med det! På tal om saker som rullat in, ingen av de som skrivit och klagat på denna blogg vågade kommentera detta inlägg. Förhoppningvis har folk börjat förstå vårt syfte lite mer.
Sen har vi en ohyggligt spännande lika som bär under konstruktion. Det kommer bli vilt.

Keep it real
TwiSite

a not so hot robert pattinson

Man måste respektera folk som gör sig mycket fulare inför roller. En som lyckats göra sig själv waaaay ugly är Robert Pattinson. Dessa bilder som är ifrån några olika filmer är minst sagt... fula.









Sen finns det en bild på honom som är så grotesk att den inte borde få existera. Inte ens de mest besatta Twilight-fansen skulle kunna försvara den.. Håll utkik så kanske vi lägger upp den! But for now, så vill vi skona era ögon.

Keep it real
TwiSite

sure, he's hot now... 2

Fler bilder från denna underbara photoshoot med Robert Pattinson. Undra hur ofta han måste skämmas för dessa bilder. Även om han jobbat som modell och man tar på sig det som kunden vill att man ska... Inte okej. Måste även säga att fotografens jobb är högst oroväckande, vinkeln på första bilden är ju inte direkt smickrande.





sure, he's hot now...

Keep it real
TwiSite

look-a-like 4


Clarification

Vissa av er som läser den här bloggen verkar ha missuppfattat en sak, och vi känner att vi borde klargöra att vi faktiskt inte hatar Twilight. Bra film, som vi såg på bio mer än en gång. Bra böcker, vi läste dem alla på engelska. Men vi anser att man ändå bör kunna ha lite distans. Sen klagar vi ju faktiskt en del, men det är sällan obefogat! Vi hatar inte skådespelarna, heller inte karaktärerna (men vad hade det spelat för roll om vi gjorde det - de finns inte på riktigt!!). Okej, vi har ett och annat problem med Stephenie Meyer, men mer om det i framtida inlägg.. Dessutom, hat är ett starkt uttryck, och likaså är det en aning överdrivet och väldigt onödigt att kalla oss för horor odylikt, känns som ett enormt slöseri med energi. Dessutom finns det ingen som helst logik i de uttalandena, ni säger i princip "Ni dissar Twilight, alltså säljer ni sex!" Komiskt och oroande.

Keep it real
TwiSite

raped at Tyra show



Denna intervju är fel på SÅ många sätt. Stackars Robert Pattinson, men framför allt stackars Taylor Lautner! Jag menar, förtjänar inte han också lite cred? Tyra beter sig jävligt obehagligt genom hela intervjun, och det är ju inte svårt att se att Robert får mest uppmärksamhet. Okej, han är väl mest hypad sedan filmen kom, men som programledare ska hon ju visa dem båda lika mycket intresse.

Keep it real
Twisite

brainwashed

http://www.desmoinesregister.com/article/20090327/NEWS01/903270358/1001/NEWS

Detta känns inte riktigt OK. Det var dock lite komiskt.

Keep it real
TwiSite

what's the big deal?

Det har spekulerats mycket om vem som kommer att spela Heidi i New Moon. What's the fuss about? Det är en snygg tjej som är med i några sidor. Det är mer intressant att veta vilka som kommer spela de övriga evil-vampyrerna. Dakota Fanning var bra castat, men förhoppningsvis tar de fler okända med tanke på att det finns inget jobbigare än när man förknippar en människa med en speciell roll. Sen får man bara hoppas att de undviker the crew från High School Musical helt och hållet.

Keep it real
TwiSite


RSS 2.0