just amazing



Keep it real
TwiSite

Crazy-haired J!



Jag älskar stylisterna för Twilightfilmerna. De slutar aldrig ge oss mer vatten på våran klag-kvarn. Speciellt älskar jag den person som anvarar för Jaspers look, och framför allt hans crazy hår! En konstig peruk eller misslyckad blondering, den ena frisyren fulare än den andra. I Twilight fick vi se en golvmopp, i New Moon en tant med konstiga polisonger och slutligen har vi Eclipse där vi får möta Jasper efter sitt könsbyte. Jag måste bara ha missat kapitlet i boken där han blir en kvinna, för det är ju tydligen med i filmen.

Keep it real
TwiSite


Robert the midget



Enligt Smosh.com skulle Robert Pattinson
se ut såhär om han var en dvärg.

Keep it real
TwiSite

B-day!

Vi har ett födelsedagsbarn idag. R-Pattz som fyller 24 år!

.:*gRaTtIs SöTnOs*:.



Keep it real
TwiSite


really..? REALLY? II

Enligt New York Times så börjar dessa kära vampyrnamn sprida sig till de nyfödda barnen i USA. Ett av mest populära bebisnamnen år 2009 var Cullen, och de allra populäraste var Jacob. De populäraste flicknamnet var Isabella. Vad tycker vi om det? Skulle det funka att ha en bebbe som heter Cullen, eller känns det lite.. obehagligt?

Läs vad vi har skrivit om de svenska Twilightbebisar här.

 

Ny bild från Eclipse

 

Keep it real
TwiSite

 

 


your wildest dreams has come true!

What the..? På The University of Wisconsin-Madison kan man ta en kurs som heter "The Vampire in literature and Cinema". Detta betyder alltså att du skulle få prata om vampyrer på lektionstid. Låter det spännande? Bara att söka!



Keep it real
TwiSite

RSS 2.0