What the..?

Tänkte lägga upp en Deleted Scene från Twilight. Ni har alla sett den antar jag, men vad tycker ni, borde de ha haft kvar den? Själv tycker jag att det enda ordet som beskriver den är random, första gången jag såg den var det som "Va? Är dom seriösa?" Ett, det är inte ens med i boken, och två, Edward är waaay to overprotective för att våga röra Bella, eller ens dra ner henne på marken. En annan grej som också är så creepy är hur eggande det är för dem båda.
Nepp, det där är en scen jag verkligen förstår att de valde att inte ha med i filmen!




Keep it real
TwiSite

new new moon!

Är inte riktigt säker på om detta är ett officiellt bokomslag eller om det är en poster.. Visst gör de samma misstag gång på gång? Bella ser mer ut som Kirsten Stewart än Bella. Något som de dock gjorde väldigt bra är att Edward är i bakgrunden, som han ska vara.



Keep it real
TwiSite

he's lookin', but not so much likin'!



Vad gick fel på denna premiär? Alla bilder på Mr Robert Pattinson är verkligen...groteska.
Andra exempel hittar ni här och här.

Keep it real
TwiSite

Categories!



Varför ser Kristen så exalterad ut?
Kanske beror det på att TwiSite nu har kirrat kategorier så ni nu lättare kan hitta till era favorit-inlägg!
Yahooooo!!!

Keep it real
TwiSite

new moon trailer

Det står ganska stilla nu på Twilight/New Moon-fronten, filmen är inspelad och den första trailern har kommit ut för ett bra tag sedan, men eftersom vi har varit väldigt dåliga på att uppdatera så tänkte jag skriva några rader om den.

Den första känslan var faktiskt.. besvikelse. Jag vet inte om det är på grund av att det är en ny regissör, men filmerna går inte riktigt i samma stil nu. En grej som jag antar att många av er har tänkt på är att New Moon kommer att vara gulaktig, medan Twilight var blå. Redan där kändes det helt fel.



En annan grej som är otroligt störande är hur mycket snyggare Bella är nu. När började hon använda tighta jeans och smink? Bella känns mer som Kristen Stewart, vilket förstör mycket av stämningen.

En sista sak jag tänkte på när jag såg trailern var att den känndes lite halvfärdig. Det är inget jag egentligen kan sätta fingret på, men det verkar lite som att de bara skyndade sig att sätta ihop några klipp innan scenerna ens var färdig-redigerade. Bara för att släcka lite av new moon-törsten som många fans måste ha upplevt. En del av mig väntar fortfarande på att den bra officiella trailern ska släppas. Jag lär få vänta länge...

Dock så kommer det bli väldigt kul med den nya filmen, och framförallt spännande med alla nya parodier som kommer uppladdas!

Keep it real
TwiSite

what K-Stew really should be doing

Som ni säkert har hört ska Kristen Stewart spela Joan Jett i den kommande filmen The Runaways. Det är just sådana här roller som Kristen borde spela. Hon är inte tillräckligt trovärdig som en preppy madly-in-love-teenager, hon klär bäst i att spela den där knarkade, halvskabbiga tjejen. Inget illa menat, hon har bara ett sådant utseende och beteende. Efter att hon klippt sig, färgat håret och skabbat till sig ännu mer blev de faktiskt läskigt lika varandra, hon och Joan..



Känns inte det här som hennes rätta element?


Keep it real
TwiSite

They have got to do something about his hair.

Förlåt, förlåt, förlåt!
Förlåt oss för våran brist på uppdateringar!




Denna illustration får duga tills vidare, ni förtjänar tusen fler uppdateringar, kära läsare. Det är för eran skull vi somnar med lite dåligt samvete när vi låtit bloggen stå och damma en längre tid. Jag tyckte hursomhelst att den passar spåret vi var inne på i föregående inlägg.
Ha en fortsatt trevlig kväll/natt.
Vi ska bli bättre på att uppdatera!

Keep it real
TwiSite

Bad hair-day? 2

Vi klagar ju alltid på Jackson/Jaspers hår i den här bloggen, och varför ge upp ett vinnande koncept?

Nu verkar det omöjliga inträffat, Jaspers frisyr var fruktansvärd i Twilight (golvmopp..?), men nu verkar det som den är ännu värre i New Moon. Får stylisterna verkligen betalt för detta?Jag ser bara fluffig volym och polisonger..? Han har gått från golvmopp till.. jag vet inte, vad skulle man kunna likna detta med?



Frisyren i Twilight & New Moon.

Keep it real
TwiSite

Just a random picture

Hur lyckas de alltid bli så bra på bild?




Keep it real
TwiSite


And the winner is...

Tack för era röster i TwiSites första hunk-omröstning, även om det krävdes lite hot innan ni började rösta. Men, statistiken ljuger inte, och antagligen sjönk antalet besökare när vi inte uppdaterade, planen backfired lite. Inte så konstigt, det borde man kunnat förutse.

Hursomhelst!
Vinnaren, med överlägset flest röster, var Billy! Som ett tack till alla som deltagit i omröstningen följer några bilder på puddingen (Billy Black / Gil Birmingham). Titta och njut!












 Tänk att få byta plats med Kristen, Robert, eller Taylor för en dag........

Keep it real
TwiSite

Eventually, it's all up to YOU!

Vi ska inte ljuga, vi är väldigt besvikna på antalet röster som givits i omröstningen som fortfarande pågår. Som de drama queens vi är, så tänker vi blogg-strejka tills ni tar er i kragen och börjar rösta. Vi vet att det inte är ett lätt val, och att det kan ta ett tag att överväga alternativen, men i slutändan borde ni känna vem erat hjärta slår hårdast för. Harry eller Billy? Så, tills ni börjar rösta så inför vi en blogg-strejk.

Eventually, it's all up to you!
Make a difference
VOTE



Keep it real
TwiSite


Picture of the day!

Dagens bild får vackra Kristen stå för!
Håller ni inte med om att hon är hur vacker som helst?




Keep it real
TwiSite

Keep votin'!

Nu vill vi påminna om omröstningen som pågår för fullt. Vi glömde skriva när den avslutas, och vi har bestämt att den avslutas så fort den fått tillräckligt många röster.
Hur kan man inte rösta, nu snackar vi ju twilight-hotties!
Så fortsätt rösta, och följ oss på bloglovin'.. inte för att det hör hit, men gör det ändå.

Keep it real
TwiSite

VOTE!!

En fråga man ställer sig dagligen; Vem är den ultimata mannen, hjärtekrossaren, silverfoxen?
 Nu är tiden inne, vi har gett er chansen att rösta på er favorit!

Vem skulle du välja av dessa två hunkar?

- Den rullstolsbundna puddingen med de kvicka kommentarerna, den otvivelaktiga klädstilen, och det långa, svarta hårsvallet. Räkna med honom om du vill ha sällskap framför matchen på TV, dessutom älskar han hundar och att sitta framför en stor brasa med sina vänner!
Billy Black

- Mannen med silverhåret, med en charm som inte går att missa. Missta inte hans lugn för tråkighet, han har allt en farlig sida! Känn dig inte hotad av hans uppenbart snygga utseende, han skryter inte om det, utan har båda fötterna på jorden. Han är definitivt en av de populäraste i stan, och hänger du med honom kommer du snabbt få många nya vänner.
Harry Clearwater



Billy eller Harry?
RÖSTA!

Keep it real
TwiSite

Craig for Riley

I ett tidigare inlägg när vi skrev om våra favoritparodier på Twilight, så visade vi en parodi som är gjord av en grupp som heter EvillguanaProduciton. Nu har en av de medverkande, Craig Deering startat ett projekt som går ut på att han ska kirra rollen som Riley i Eclipse. Nu vill vi att ni ska kommentera alla klipp ni kommer över, där ni röstar på Craig. Vore det inte fantastiskt om ni kunde påverka rollbesättningen i Eclipse?



Se mer Evillguanaproduction / Allen & Craig Show avsnitt här. Rekomenderas varmt!

Keep it real
TwiSite

Breathe, for god's sake!

Alltså Kristen Stewart.. Hur går det för henne egentligen? Hon verkar så felplacerad i rampljuset att det inte är klokt! Det känns som hon kommer drabbas av ett nervöst sammanbrott när som helst. Ja, nu syftar jag på när hon tappar sitt pris på MMA. Ta en sekund och lugna ner dig, snälla!
Samtidigt var det mycket underhållande, och det var väl bra att hon kunde skratta åt det.



Keep it real
Twisite

RSS 2.0