Yummie!

Man blir rädd, lite illamående, och framför allt  - väldigt hungrig!




Ha en trevlig söndagskväll!

Keep it real
TwiSite

useless fact

Visste ni att Hugh Hefner har spider monkeys som husdjur?

Keep it real
TwiSite

Well, there you go.

Från tjuvlyssnat:

Mälarhöjdens Tobak, Stockholm

Två tjejer ~15 står och pratar entusiastiskt.
Tjej 1: Oh my god, har du sett de nya bilderna på Robert Pattinson? Han har ingen tröja!
Båda tjejerna gör ett fan-tjut.
Tjej 2: Jaa! Helt underbara! Och det verkar som om han vart på gymmet lite också, shit vilka magmuskler, sexpack. Det hade han inte förut.
Tjej 1: Nä, verkligen inte. Oooh, han är så het! Typ snyggaste snyggingen av dem alla!
Tjejerna skrattar. Det blir tyst ett litet tag.
Tjej 2 (fundersamt): Du... har du läst den där tjuvlyssningen på Tjuvlyssnat, med den där killen som säger att hela mänskligheten kommer dö ut för att vi tjejer kommer vägra ha sex med någon som inte är Robert Pattinson?
Tjej 1: Aaah.
Tjej 2: Alltså... jag tror fan det stämmer.



Vi behöver nog inte säga så mycket mer..

Keep it real
TwiSite


Taylor goes wild!

Både ni som har problem med Taylor Lautner och ni som gillar det kommer att finna detta klipp extremt roligt. Känsliga tittare varnas, han blir rätt crazy.



Keep it real
TwiSite

New Moon Pictures!

Ni har säkert allihopa redan sett bilderna från inspelningen av scenen då Edward kliver ut i ljuset i Italien och Bella kommer springande för att stoppa honom.



Ser det inte verkligen ut som att de... förstärkt.. konturerna av Roberts magrutor med en hel del smink? Jag menar, kolla på Taylor Lautner, den killen började hårdträna sekunden efter att Twilight var klar, så han skulle se rätt ut för rollen. Kunde då inte Robert ha satsat lite också? Hursomhelst är det ändå trevligt att han visar lite hud!



Denna bild ska föreställa ett romantiskt ögonblick mellan Edward och Bella. Och det är den väl också, om man väljer att blunda för att Kirsten Stewart ser ut som Djungelgeorge som precis flygit in i ett träd.

Trots allt detta kan man inte hjälpa att bli väldigt taggad på New Moon när man ser bilderna!

Keep it real
TwiSite

look-a-like 8

Nu var det längesen vi postade en look-a-like, såhär får ni en!



De är knappast lika i verkligheten, men ibland glimmrar lite Ed Westwick till i Edward Cullen (inte Robert Pattinson).

Keep it real
TwiSite

Wow... The eyebrows...



Keep it real
TwiSite

Is he, like, stalking me or something..?

Ni får en till, bara för att jag är så jävla snäll. Godnatt!





Keep it real
TwiSite

Twilight-comic-teaser

Okej, vi har ett litet projet på gång, och här kommer ett smakprov.



Med bläckpenna på papper och mad photoshop-skills (jag menar, kolla bara på pratbubblorna!) så får ni en scen ur Twilight, men kanske inte som den ursprungligen var. Ursäkta kvalitén, jag fotade bilden med min mobilkamera och redigerade väldigt slarvigt i PS. Om allt går som det ska så får ni fler liknande, fast scannade och med snyggare pratbubblor, eller något.

Är detta något ni skulle vilja se mer av? (det är ju för er skull vi har denna underbara blogg, så säg vad ni tycker!)

Keep it real
TwiSite

New Moon in 10 seconds

Någon som har ritat en kort serie där de sammanfattat New Moon. Det bästa måste vara "september, october, november, december".



Keep it real
Twisite

another parody



Ännu en helt underbar och väldigt välgjord Twilightparodi.

Keep it real
TwiSite

hot stuff



Japp, jag vet vad jag kommer drömma mardrömmar om inatt. Charmig och smickrande bild.

Keep it real
TwiSite

new moon poster

Jag antar att vi alla har sett den oficiella New Moon postern, som folk har kallat för "helt fantastisk!" Vad tycker ni om den, kära läsare? Jag tycker att redigerarna tog sig friheter, Kirsten Stewart ser inte ut sådär på riktigt. Hela affischen känns ganska..random.



Keep it real
TwiSite

about them expressions

En sak som Twilight lyckats med är alla dessa uttryck. Jag menar, om någon säger "you are my life now", "how old are you? - seventeen. -How long have you been seventeen?", "this kind of stuff just doesn't exist. -It does in my world", "what if i'm not the hero. What if i'm the bad guy?" och den mest klassiska "and so the lion fell in love with the lamb" så vet alla direkt vad man pratar om. Filmen är verkligen en film som alla har sett, och kollar man imdb så har massa Twilightnördar radat upp i princip alla repliker som förekommer.

Så, vad tyder detta fenomen på? Att boken/filmen är fylld av oförglömliga uttryck, eller är det hela litelite överskattat och framför allt överhypat?



Keep it real
TwiSite

twilight game

Detta spel var nog det mest random någonsin. Jag väntade på att någonting spännande skulle ske. It did not. Men jag tänker ändå bjuda en bild på en hot Rob och hot Kristen!



Keep it real
TwiSite

He's lookin', and he's likin'! 2

Robert Pattinson tar sig friheten att stirra lite extra en sekund. Blir han lite extra random bara för att det är premiär, eller är han alltid såhär? Se även föregående inlägg.



Keep it real
TwiSite


He's lookin', and he's likin'!

Ett par bilder att vila ögonen på!





Vi behöver inte säga så mycket mer..

Keep it real
TwiSite


sokka

År 2010 kommer en film som heter Avatar: The Last Airbender. Vi hade aldrig hört talas om det för let's face it, manga är sjukt obehagligt! Det tycker dock inte Jackson Rathbone som ska spela karaktären "Sokka" i den otecknade versionen. Filmen är alltså baserad på en japansk animeserie. Så det är vi alla väldigt exalterade över!

Detta är vad som står på wikipedia;
Serien kretsar kring den 12-årige luftbändaren Aang som ett århundrade tidigare än då serien startar precis har fått reda på av de äldre munkarna i Luftnomadernas Södra Luft-tempel att han är Avataren pånyttfödd, något som en Avatar i sig blir berättad för tidigast efter att denne har fyllt 16 år, eftersom munkarna känner att det är ett stort krig på gång vilket utgör att han väldigt snart måste kunna bemästra alla de fyra elementen för att behålla balansen för fred i världen. Detta utgör att han blir ivägskickad till det Östra Luft-templet för att slutföra sin träning.

Jackson?

Keep it real
TwiSite

he's also better off without her

Samma tjej, annan kille?



Keep it real
TwiSite

monkey lover?

Catherine Hardwicke, som regisserat Twilight verkar ha a little thing för apor. I filmen förekommer både "Hold on tight, spider monkey" och "my monkey man". Det förstnämna finns i alla fall inte med i boken, och jag tror inte att det sistnämnda gör det heller. Då är ju frågan, vars kommer detta random påfund ifrån? Varför apor?

Bella?

Keep it real
TwiSite

Don't do it!!

Okej, folk får göra vad de vill med sina kroppar, det är deras ensak. Men jag kan inte se den här bilden utan att få ångest.




Sure sure, det är en bok som kan fängsla, men detta är, enligt mig, att ta det hela ett rejält steg för långt!
Vad tycker ni, skulle ni vilja ha en Twilight-tatuering?

Keep it real
TwiSite

no words necessary 2



Hittade en sida som inte hade så bra saker att skriva om Twilight. Där hittade jag även denna bild, som påminner om en vi lade upp för ett tag sedan.

look-a-like 7



När Jackson Rathbone väljer att ha sitt hår på detta sätt är han inte helt olik Nour.

Keep it real
TwiSte

Rob + Kendra = Love?

Detta är bara för underbart. Robert Pattinson har hängt på strippklubbar, och har till och med fått en egen favoritstrippa vid namn Kendra. Vad ska man säga, skillnanden mellan Robert och Edward blir tydligare och tydligare för var dag? Eller skulle Edward också börja hänga på vampyrstrippklubbar medan Bella sitter hemma lyckligt ovetande?

Keep it real
TwiSite

How to make a classic TwiSite-Cake!

Vissa Twilight-bloggare (nämner inga namn..) gillar att blogga om mat och bakverk av någon anledning. Då ville vi inte vara sämre, så här följer receptet på en klassisk TwiSite-kaka.. vem vet, kanske åt de just en sån när Kristen Stewart firade sin födelsedag under filminspelningen?

Recept
Ingredienser
3 dl socker
1,5 dl mjöl
2 ägg
1 tsk vaniljsocker
1 krm salt
100 g smör
4 msk kakao

How to do it
Smält smöret (om du inte förstod det själv) och rör ihop allt! Släng in den i ugnen i 20-25 minuter på 175 graders värme!



Keep it real
TwiSite

about them comments 4

Till dig som kommenterade om att vi borde skriva mer inlägg i stil med "how to write twilight";
Vi håller med! Det var ett underbart inlägg, men det är lite svårt att spotta ut sådana saker dagligen, så därför blir det mycket fula bilder och annan information. Men frukta icke, vi håller på att spåna fram ett Robert Pattinson-inlägg som kommer att blow your mind.

Keep it real
TwiSite

Fan-made poster

Idag bjuder vi på en riktigt snygg fan-made poster, tagga New Moon!



comfy 2

Vad är grejen med de konstiga poserna under denna fotografering? Detta såg ju helt groteskt ut. Eller eventuellt som att hon var gravid och att han vill prata lite med bebisen..



Keep it real
TwiSite


not so hot?

Gammal artikel, men fortfarande fab! 

Keep it real
TwiSite

Happy signing!



Nu vet vi inte vad ni tycker, men vi skulle känna oss ganska illa till mods om det var de här minerna man mötte på en signering..

Keep it real
TwiSite

you go girl

Miley Cyrus är en av disney channels största stjärnor och är hatad av många. Nu kommer de som har Twilight som största intresse få ännu mer vatten på sin kvarn. Hon har nämligen sagt till Teeen Vogue att hon inte fattar varför folk i hennes ålder blir alldeles galna i honom och att folk inte är kär i Robert, utan i Edward Cullen.

Tycka vad man vill om henne, men det där var nog det smartaste som kommit ur hennes mun!

Källa

Keep it real
TwiSite

RSS 2.0