twilight in 10 seconds



(Klicka för att se bilden större)

Keep it real
TwiSite

new moon trailer

Jag vet att vi har lovat att skriva om den nya trailern, och vi har inte glömt bort er! Bara varit lite upptagna.

Ni kanske kommer bli besvikna nu, men det finns faktiskt inte så mycket att klaga på. Man blir taggad på att se New Moon, så de har gjort ett bra jobb! Det enda som inte uppskattas är hur fula vampyrerna är. Deras guldiga ögon, och det faktum att Edwards hår är mycket kortare förstör lite av känslan. Men det är ju småsaker. Andra saker man kan kommentera är samma sak som vi skrev om den förra trailern. Sen är väl inte Edward det snyggaste när han ska ut i ljuset, magrutorna känns fortfarande.... inte riktigt äkta.


Läs vad vi skrivit om förra trailern här.

Keep it real
TwiSite

roadtrip!



Grabbarna från Twilight önskar en trevlig kväll!

Keep it real
TwiSite

Nuttymadam again

I och med att den nya/längre versionen av trailern är ute, så har självklart NuttyMadam gjort en reaction video som ni kan kika på här!

Vi har skrivit om henne förut, och det kan ni läsa här.

Keep it real
TwiSite

creepy..



Att en person har skrivit såhär på ett forum (och förmodligen varit 100% seriös) känns oacceptabelt.. Synd att den där röda texten är i vägen så att man inte ser hennes förklaring till varför hon tycket att Twilight har gjort henne mindre fientligt sinnad till pedofili och mord.

Keep it real
TwiSite

new trailer!!!



Fin bild på Bella från den nya officiella trailern!
(Vårt utlåtande om den kommer inom kort)

Keep it real
TwiSite

she looks like a nice girl!



Ett par fina och inte alls obehagliga bilder på Kristen.

 

Keep it ral

TwiSite


The man, The MYTH, The.... something

Robert Pattinson.. Vad är grejen med den mannen?
Först gick det världens rykte om att han vägrade tvätta håret, och det blev världens grej av det. Ser man intervjuer med honom får man lätt intrycket av att han är väldigt weird, och framförallt ohygienisk. Vi tror dock inte att han är ofräsch egentligen, utan bara försöker "avskräcka" sina fans, så att han ska bli lite lämnad ifred. Detta har dock misslyckats totalt och istället så verkar alla tjejer sukta efter en relativt ofräsch kille nowadays.

Det där skrev vi i ett utkast vi tänkte publicera för ett väldigt bra tag sen. Någon månad senare kom det nämligen en twist:
Han duschar visst.
Robert hade tydligen blivit upprörd av de som kallat honom ofräsch. Ursäkta mig, men jag har hört honom säga själv att han duschar en gång i veckan och så vidare.

Ett annat rykte han själv spridit ut var hans modellkarriär. Han har själv sagt att han gjorde typ tre modelljobb och att det alla var jobb som handmodell på grund av hans väldigt feminina händer. Ni som läser denna blogg vet ju att han har mer än ett jobb han borde skämmas för i bagaget!

En annan grej han sagt är att han måste kämpa för att få tjejer att prata med honom, eller att det i alla fall var så innan Twilight. Han har även sagt att tjejer tröttnar väldigt fort på honom. Ursäkta mig, men han var ju snyggare innan Twilight då han tvättade håret och så vidare. Sen är det källor som har spridit ut att Robert visst träffar en hel del damer...

Det finns en hel del grejer med Robert Pattinson som inte stämmer, och vi har säkert glömt massor av saker. Men blir man inte less på hur han håller på och myttar ihop olika historier?



Keep it real
TwiSite

dazzling!



Han vet hur man ger bilden det där lilla extra!

Keep it real
TwiSite

RSS 2.0