The man, The MYTH, The.... something

Robert Pattinson.. Vad är grejen med den mannen?
Först gick det världens rykte om att han vägrade tvätta håret, och det blev världens grej av det. Ser man intervjuer med honom får man lätt intrycket av att han är väldigt weird, och framförallt ohygienisk. Vi tror dock inte att han är ofräsch egentligen, utan bara försöker "avskräcka" sina fans, så att han ska bli lite lämnad ifred. Detta har dock misslyckats totalt och istället så verkar alla tjejer sukta efter en relativt ofräsch kille nowadays.

Det där skrev vi i ett utkast vi tänkte publicera för ett väldigt bra tag sen. Någon månad senare kom det nämligen en twist:
Han duschar visst.
Robert hade tydligen blivit upprörd av de som kallat honom ofräsch. Ursäkta mig, men jag har hört honom säga själv att han duschar en gång i veckan och så vidare.

Ett annat rykte han själv spridit ut var hans modellkarriär. Han har själv sagt att han gjorde typ tre modelljobb och att det alla var jobb som handmodell på grund av hans väldigt feminina händer. Ni som läser denna blogg vet ju att han har mer än ett jobb han borde skämmas för i bagaget!

En annan grej han sagt är att han måste kämpa för att få tjejer att prata med honom, eller att det i alla fall var så innan Twilight. Han har även sagt att tjejer tröttnar väldigt fort på honom. Ursäkta mig, men han var ju snyggare innan Twilight då han tvättade håret och så vidare. Sen är det källor som har spridit ut att Robert visst träffar en hel del damer...

Det finns en hel del grejer med Robert Pattinson som inte stämmer, och vi har säkert glömt massor av saker. Men blir man inte less på hur han håller på och myttar ihop olika historier?



Keep it real
TwiSite

Kommentarer
Postat av: Anonym

det är nog inte bara han som myntar ihop historier, de som skriver skvallertidningar/bloggar whatever, brukar också ha ganska livlig fantasi.

2009-09-07 @ 15:44:16
Postat av: Malin

bra fantasi och bra fantasi, ibland hittas allt möjlig på. Men jag gillar bilden! ;)

2009-09-07 @ 21:55:54
URL: http://losemyselftoyou.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0