Before we get a life...

Först och främst vill vi påpeka att det är jättebra att ni kommenterar inläggen, vi läser allt. Vi tar åt oss av den positiva respons vi får av vissa - och det är tack vare denna respons som we keep up the good work. Vi ser de... negativare kommentarerna som konstruktiv kritik och tar åt oss där det behövs, men inte alltid. Exempelvis, om någon skriver att vi ska skaffa ett liv och sluta trycka ned alla som älskar twilight, så måste vi bara få förtydliga en sak: Det är vi som är minoriteten. Har ni inte tänkt på att Twilight-bloggar som denna är ganska sällsynta, medan det finns hundratals twilightbloggar som hyllar allt, och som framför allt skriver likadant. Vi skapade bloggen för att det var dags att få yttra lite andra tankar om fenomenet, och om ni frågar oss så är det väl ändå vi, minoriteten, som blir lite nedtryckta av dessa kommentarer? Så tänk på detta: var lite tydligare i eran kritik så vi vet vad vi kan förbättra!

Dessutom, inget vi säger är obefogat, vi slänger inte bara ut oss saker för att jävlas. vi har läst alla böckerna på engelska och sett filmen mer än en gång. WE KNOW OUR SHIT!

P.S. Fortsätt dock kommentera, även om ni bara vill klaga - det är jättekul att läsa era åsikter! Kom ihåg att TwiSite inte vore TwiSite utan er! D.S

Keep it real
TwiSite


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tänker skriva igen,jag tycker ni är super töntiga! förlåt.Och vaddå inte obefogat!? allt ni säger är bara ERA åsikter, finns ingen sanning i det ni säger..Vad kan ni förbättra då? kanske ALlT!?

2009-03-25 @ 20:16:47
Postat av: Anonym

Tänker skriva igen,jag tycker ni är super töntiga! förlåt.Och vaddå inte obefogat!? allt ni säger är bara ERA åsikter, finns ingen sanning i det ni säger..Vad kan ni förbättra då? kanske ALlT!?

2009-03-25 @ 20:16:49
Postat av: laila

men ni som inte gillar vad de skriver varför är ni här inne då o slösar er tid på att läsa o kommentera denna blogg...jag tycker det är kul o se vad de skriver men man behöver ju inte bomba dem med en massa dåliga kommentarer

2009-03-26 @ 07:27:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0