Movie vs. Book

Det är ju aldrig riktigt OK att säga att man tycker att en filmatisering av en bok är bättre än själva boken, även om det ibland kan vara så. Boken Twilight har sina fördelar - man får bättre tidsuppfattning och förstår bättre hur obehagligt kära Edward och Bella är, då man i filmen har kortat ned historien så pass mycket att man inte riktigt fattar det. Trots detta anser vi att filmen är bättre än boken. Den är ju så mycket mer spännande än boken! Håller ni med eller är ni helt emot? Nu ger vi er möjligheten att säga vilken Twilight ni tycker var bäst - filmen eller boken. Formulera motiveringen snyggt och vinn! 

      

Keep it real
TwiSite

Kommentarer
Postat av: Malin

Boken är givetvis mycket bättre. Bara för att (som ni säger) så förstår man mycket bättre hur mycket Bella och Edward tycker om varandra. Alla beskrivs så bra, en fantastiskt författare. Man kan skapa sin egen bild av alla karaktärer. :) Desutom så finns allt som finns i filmen med i boken (såklart) men plus mycket mer. Varför skulle filmen vara bättre egentligen? Kan inte komma på en anledning om man bortser från att Robert Pattinson är så jävla snygg. hahah

2009-03-31 @ 16:14:43
URL: http://losemyselftoyou.blogg.se/
Postat av: Elin

Håller med Malin :)

2009-03-31 @ 18:39:40
URL: http://elinmariathornqvist.blogg.se/
Postat av: Molly

Boken var helt klart bättre! Jag känner att jag förstod mer och alla känslor var så välbeskrivna. Har man bara sett filmen så har man inte en clue.. Och i boken får man givetvis fantisera själv.



Jag håller med Malin om att enda anledningen att filmen skulle vara bättre är för Rob.

2009-03-31 @ 20:57:25
URL: http://molkan.se
Postat av: Frida

BOKEN! Alla känslor, tankar och så är det ju så så mycket mer spännande slut i boken!

2009-04-01 @ 15:19:23
URL: http://fridafabulous.se
Postat av: Toktuss

Jag tycker filmen är bra, men boken är SÅ mycket bättre, älskar sättet hon skriver på, roliga formuleringar etc, skrattade högt flera gånger när jag läste boken. Filmen är inte alls lika rolig..

2009-04-06 @ 22:43:13
Postat av: Amanda

Boken är helt klart bäst!!! Seriöst, i filmen går allting alldeles för fort! I filmen har de knappt pratat när Edward säger "We shouldn´t be friends", hallå, de känner ju knappt varandra? Allt är i fel ordning och de har förstört hela gläntan-scenen! (som är det bästa i böckerna). Dessutom är Edward mycket snyggare i böckerna. ^^

2009-04-08 @ 23:19:54
URL: http://filosofiskt.blogg.se/
Postat av: Tamara

filmen helt klart. Robert Pattinson är sååå snygg!!



Filmen är vackrare, mer spännande och mer romantisk!

2009-05-04 @ 19:38:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0